Hyundai показала ще один новий Tucson: перші фото із виставки

Дебют рестайлінгової версії відбувся в рамках Індійського автомобільного салону в Дейлі. Модель отримала переглянутий дизайн, розширену моторну лінійку і нове додаткове оснащення.

0
916

Новий Hyundai Tucson 2020 модельного року для індійського ринку отримав невеликі зміни. В рамках запланованого оновлення модель отримала переглянутий дизайн передньої частини, нове додаткове обладнання, а також поліпшену шумоізоляцію і нові матеріали обробки.

Про це пише портал UaMototrs із посиланнями на власні джерела.

Серед особливостей можна відзначити оригінальні грати радіатора в сучасному каскадному стилі компанії, а також незвичну світлодіодну оптику. Також можна відзначити нові бампера, легкосплавні диски унікального дизайну, здвоєні вихлопні наконечники і задні ліхтарі зі світлодіодною начинкою.

За словами представників компанії, тепер список штатного та додаткового обладнання доповнився системою контролю тиску повітря в шинах, електронним гальмом стоянки, електроприводом кришки багажника, новими передніми сидіннями, а також панорамним дахом.

У моторному лінійці з’явилося два нових пропозиції. Вони представлені 2,0-літровими бензиновими і дизельними моторами, здатними розвивати до 185 і 152 кінських сил відповідно. У парі з ними агрегатується автоматична коробка на вісім ступенів.

У продажу новинка з’явиться найближчим часом. На жаль, оновлення актуально тільки для Індійського ринку. Нове покоління може бути представлено в 2021 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!