Компанія Skoda показала новий кросовер Vision IN

0
1106
Корпорація Skoda продемонструвала на автошоу в Нью-Делі концепт компактного кросу Skoda Vision IN. Масова варіація нової моделі, яка вийде в 2021-м, буде пропонуватися виключно в Індії та інших розвиваючих державах Південно-Східної Азії.
Зовні новий прототип відрізняється наявністю великої решітки радіатора, яка має вертикальні лінії, вузьку світлодіодну головну оптику і колісні диски на 19 дюймів. У салоні є повністю цифрова «приборка», великий сенсорний екран інформаційно-розважального комплексу, функціональний тачпад і електронний селектор КПП.
За розмірами машина зіставили з «європейським» компакт-кросом Kamiq: він має довжину в 4256 мм (на 126 мм коротший старшого Karoq), а відстань між осями складає 2671 мм. Машина побудована на платформі MQB-A0-IN, розробленій з шасі MQB-A0, яке лежить в основі всіх компактних моделей корпорації Volkswagen.

Vision IN оснащується бензиновою “турбочетвіркою» об’ємом 1,5 літра продуктивністю 150 к.с., разом з якими функціонує АКПП.

Серійне виробництво моделі, яка буде одним з найменших SUV в модельній лінійці Skoda, має стартувати на початку 2021-го. Чи вийде кросовер за межами Індії та прилеглих до неї держав, поки неясно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!