З’явилися перші подробиці про новий Mitsubishi Outlander

Популярний в світі кросовер готується до зміни поколінь. На підставі шпигунських фотографій були зроблені рендерні зображення.

Час читання: 2 хв.
0

Сьогодні в мережі з’явилися перші рендери нового покоління кросовера Mitsubishi Outlander. Виконані вони були на підставі фотографій, які зробили фотошпигуни під час тестових випробувань. Деякі елементи екстер’єру автомобіль перейняв у концепт-кара Mitsubishi Engelberg Tourer – мова йде про великі радіаторні грати, а також виконання головної оптики. Під час тестових заїздів заглянути в салон не вдалося, проте дизайнери припустили, що інтер’єр також може перейняти багато у концепт-кара.

Про це пише портал UaMotors із посиланнями на власні джерела.

Якщо це підтвердиться, то салон нового кросу буде мати дуже лаконічний і сучасний дизайн – особливо звертає на себе увагу виконання передньої панелі. Очікується, що автомобіль отримає дві різні модифікації – з 5- і 7-місцевим салоном. Офіційної інформації про силові установках новинки поки немає.

Реклама

Експерти припускають, що крім версії з класичним ДВС, в серійне виробництво вийде гібридна версія, заснована на 2,4-літровому моторі. 

Керівництво Mitsubishi анонсувало офіційну презентацію нового Outlander у другій половині поточного року, проте експерти вважають, що компанія може здивувати і провести прем’єру на автосалоні в Нью-Йорку вже навесні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!