Новий Nissan Note здивує зсувними дверима і витратою палива

0
308
З’явилися подробиці про нове покоління Nissan Note з гібридною силовою установкою. Очікується, що автомобіль вийде в продаж вже влітку наступного року.
Nissan Note третього покоління стане набагато більший розміром, в порівнянні з попередніми версіями. Він також отримає трьохрядний салон і зсувні задні двері. Повідомляється, що зовнішній вигляд новинки буде схожий з актуальною версією седана Nissan Sentra. Витрата палива у гібридної версії e-Power в комбінованому циклі не перевищить 4 літрів на 100 кілометрів. 
У нового покоління Nissan Note буде довша колісна база і високий однооб’ємний кузов. Задні двері стануть розсувними, як у мінівенів, для підвищення комфорту посадки пасажирів. Відомо, що новинка стане доступна у версії з сімома місцями в салоні.

Стандартні автомобілі, як і раніше доступні з переднім приводом, тоді як гібридні e-Power можна замовити з допоміжним електромотором на задній осі – така реалізація системи повного приводу допоможе компактвену при старті на слизькому покритті.

Новий Nissan Note оснащується 1.2-літровим атмосферним бензиновим двигуном, що видає потужність в 80 кінських сил і виконує роль генератора, а також електромотором потужністю 110 кінських сил, що обертає передні колеса.

Note минулого покоління – це один з бестселерів компанії Nissan. Щорічно модель продається стотисячним екземплярами і входить в трійку найбільш популярних «Нісанів» на внутрішньому ринку. Інсайдери вважають, що нове покоління має взяти естафету вже влітку наступного року.

Однак на нашому ринку не варто очікувати дану модель, хоч і в 2010-их роках такий компактний японський автомобіль був досить популярний. На даний момент в цій країні Nissan робить ставку на локалізовані кросовери. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!