Dodge Charger з мотором 9,4 літра з «Форсажу» буде проданий на аукціоні

Унікальний концепт Dodge Charger продуктивністю більше 2000 к.с. піде з молотка в Ер-Ріяді.

0
272

Машина завоювала популярність після участі в зйомках сьомий частини «Форсажа» – за кермом маслкар сталевого відтінку знаходився герой Віна Дизеля, Домінік Тореттор певною остаточної сцені.

Кастом Charger Maximus лише зовні схожий на простий Dodge 1968 виробничого року. Кастом оснащується мотором Hemi V8 з подвійним турбонаддувом на 9,4 літра потужністю 2250 к.с. на особливому гоночному бензині і приблизно 600 к.с. на простому американському 91-м пальному. Машина побудувала фахівці Scott Spock Racing і Nelson Racing Engines.

Для реалізації видатної віддачі силової установки, авто замість штатного кузова обладнали кастомной конструкцією на 12,5 см ширше і на 400% жорсткіше оригіналу. Екстер’єр Charger розробили понад 4000 годин – на корпусі відсутня фарба, а в якості захисту від зовнішніх впливів виступає особливе прозоре покриття по металу.

Ходову частину зібрали з нуля: застосовується регульована підвіска з індивідуальної геометрією, є особливі поперечні тяги. Для стабільного поведінки на дорозі використані 6-поршневі гальмівні механізми і широкі гоночні шини на 18 дюймів. Автомобіль до першої «сотні» розганяється приблизно за 2 секунди.

В оформленні салону кастома використана італійська шкіра в стилі ретро, поліпшена шумо- і віброізоляція машини. Авто також укомплектовано особливою аудіосистемою SSR і інформаційно-розважальним комплексом з сенсорним екраном, що підтримує Apple CarPlay.

Допускається, що Maximus може з’явитися в новому епізоді картини «Форсаж» і буде прототипом для відеоігор, а, отже, популярність і цінність машини з часом лише виросте. Аукціон в Ер-Ріяді відбудеться 23 листопада.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!