Lexus показав свій дебютний електромобіль UX 300e (фото)

0
857
Японська корпорація Lexus показала свій дебютний електрокар – Lexus UX 300e. Новинка офіційно дебютує через пару днів на автошоу в Гуанчжоу. UX 300e в Китаї і Європі з’явиться в наступному році, а в Японії – на початку 2021-го.
Новий UX 300e став першим кроком у здійсненні глобальної стратегії електрифікації модельної лінійки, яку японська марка представила в жовтні нинішнього року на токійському автосалоні.
Залишивши колишніми дизайн і основні характеристики кросу UX, фахівці японського бренду зосередили увагу на унікальних можливостях електродвигуна і розташованої під підлогою батареї на 54,3 кВт / год. За рахунок останнього машина має низький центр тяжіння і запас ходу до 400 км. Також спеціальні конфігурації трансмісії, рульового управління, гальмівної системи і підвіски дають можливість водієві UX 300e краще відчувати авто в будь-якій дорожній ситуації. 

Незважаючи на типово високий для електрокарів рівень акустичного комфорту в салоні, особливою гордістю новинки є додаткова шумоізоляція, переважна будь-які зовнішні шуми, які могли бути особливо помітні в зв’язку з тихою роботою електродвигуна.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!