Categories: Новини

Nissan і Dongfeng представили новий кросовер розміром з Mitsubishi Outlander

Share

Спільний проект Nissan і Dongfeng, компанія Venucia опублікувала дебютні фото кросовера, в основі якого лежить нова платформа.

За припущеннями, 5-місний крос, довжина якого складе 4,7 метра, отримає гібридний силовий агрегат. Новинка повинна надійти в продаж в наступному році.

В даний час безіменна модель Venucia є конвеєрною варіацією концепту The V, представленого в квітні нинішнього року. Масовий кросовер отримав класичні двері і дзеркала заднього виду, менш екстремальні пороги і передній бампер, однак зберіг загальну концепцію з «паряться» дахом і V-подібної гратами радіатора.

За твердженнями китайської преси, крос Venucia стане первістком модульної архітектури, на якій будуть побудовані інші моделі марки. Передбачається, що технічні характеристики крос запозичить у альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi: в тому числі новинку оснастять «турбочетвіркою» на 1,5 літра Mitsubishi продуктивністю 140 к.с.

Згідно з чутками, спільно з бензиновим мотором працюватиме стартер-генератор на 48 вольт. Про тип приводу кросу поки інформації немає.

Кросовер Venucia повинен дебютувати до кінця тижня. Місцева прес очікує, що новинка буде коштувати стільки ж, як і більший крос-купе Venucia T90, який базується на платформі старого Qashqai + 2.

На китайському ринку вартість T90 починається від 119 000 юанів (приблизно 500 000 гривень). Експортувати моделі Venucia альянс Nissan-Dongfeng поки не збирається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Китайський автопром зайняв понад 30% світового авторинку

У березні 2024 року на китайські автомобілі припало 33% від загального обсягу світового продажу автомобілів,…

06.05.2024

Новий електричний Mercedes-Benz G-Class випробували на льоду

Mercedes-Benz обіцяє, що майбутній EQG, також відомий як електричний варіант G-Class, стане справжнім позашляховиком. Є…

05.05.2024

Електромобілі проти машин з ДВЗ: названі найнадійніші машини

Експерти опублікували статистику поломок ADAC за 2024 рік, що підтверджує, що електромобілі залишаються надійнішими за автомобілі…

05.05.2024

Моделі Polestar отримають супершвидку зарядку за 10 хвилин

Шведські електромобілі Polestar отримають супершвидку 10-хвилинну зарядку. Шведський виробник електромобілів Polestar спільно з компанією StoreDot,…

05.05.2024

Названо автомобілі які вимагають найнижчих витрат на обслуговування та ремонт у довгостроковість

З моменту появи компанії Tesla у 2003 році керівництво цієї марки в особі Ілона Маска…

05.05.2024

Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати автомобіль

З настанням теплої пори року автовласники часто заливають у бачок склоомивача замість спеціальної миючої рідини…

05.05.2024