Categories: Новини

Acura представить унікальну версію кросовера MDX на автосалоні в Лос-Анджелесі (фото)

Share

Пару годин тому, японський автовиробник – компанія Acura, представила свій середньорозмірний кросовер MDX в ексклюзивному виконанні PMC Edition. Як повідомляють представники компанії, всього буде випущено тільки 330 екземплярів авто, які будуть збиратися повністю вручну на тому ж заводі, з конвеєрів якого сходять суперкари Acura NSX. 

Вже навесні наступного року, кожен бажаючий зможе придбати кросовер MDX, який виготовлений вручну тими ж майстрами, які збирають і легендарний японський суперкар. Ціна на середньорозмірний Acura MDX PMC Edition складе близько 60 000.

MDX PMC отримає ексклюзивний колір кузова Valencia Red Pearl, що і суперкар NSX. Під капотом кросовера MDX PMC Edition знаходиться 3,5-літровий двигун V6 з безпосереднім уприскуванням палива, який видає 290 кінських сил. В якості трансмісії запропонована 9-ступінчаста автоматична коробка передач і система повного приводу Acura з векторним керуванням крутним моментом.

Acura MDX PMC Edition отримує всі можливі функції, доступні для цієї моделі. Завдяки додатковому «пакету» A-Spec, машина має більш агресивний зовнішній вигляд, а також підвіску з спортивними настройками. Машина також отримала велику кількість самих передових систем безпеки і допомоги водієві, що тільки є в розпорядженні компанії Acura.

Кросовери MDX PMC Edition пройдуть суворий контроль якості, що і суперкар NSX. До дилерам, готові і перевірені машини відправляються дилерам Acura в спеціальному автомобільному чохлі, призначеному для забезпечення безпеки фарби при транспортуванні машини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Acura

Останні записи

Оновлений Geely Atlas відкрився на шпигунських знімках

Оновлений Geely Atlas сфотографували без камуфляжу. Кросовер Atlas, відомий у Китаї як Boyue L, змінив…

03.05.2024

BMW прогнозує спад продажу дизельних автомобілів

У BMW вважають, що продажі дизельних автомобілів продовжуватимуть падати. Це пов'язано з тим, що правила…

03.05.2024

Українські поліцейські отримали новенькі кросовери Mazda (Фото)

Уряд Франції виявив підтримку українській поліції, передавши силовому відомству 13 нових автомобілів марки Mazda. Цей…

03.05.2024

Єврокомісія вимагає більше даних від китайських автовиробників

Європейська комісія попередила трьох китайських виробників електромобілів про те, що вони надали недостатньо інформації щодо…

03.05.2024

Як водіям у “Дії“ отримати копії документів

За допомогою функції «шеринг» ви можете надіслати в необхідні установи не тільки копії своїх документів,…

03.05.2024

З 4 травня учбові транспортні засоби позначатимуть по-новому

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Кабмін опублікував нові зміни до Правил дорожнього руху, які внесені постановою від…

03.05.2024