У США стартував продаж спорт версії кросовера Fiat 500X Sport

0
836
Незважаючи на те, що компанія прибрала з місцевого ринку звичайний хетчбек Fiat 500, його крос-версія, як і раніше в продажу. Вартість «спортивної» модифікації починається від 28 390 доларів.
Прес-служба Fiat офіційно повідомила про початок реалізації спортивного кросовера Fiat 500X Sport. Раніше ця версія була доступна тільки на європейському ринку, тепер же її охоплення збільшився Північною Америкою. Вартість моделі складе 28 390 доларів. У порівнянні з вартістю звичайної версії кросовера, вартість збільшилася на 60 000 гривень.
Fiat 500X Sport – це той же кросовер тільки з більш агресивним дизайном екстер’єру та трохи переглянутими інтер’єром. Попереду можна відзначити нову решітку радіатора, світлодіодну оптику і інший бампер, пофарбований у колір кузова. Також з’явилися нові накладки на порогах, новий задній бампер і подвійний хромований вихлоп.

У стандартне оснащення увійшли унікальні легкосплавні диски на 18 дюймів, але за додаткову плату можна поставити 19-дюймові. У якості «бонусу» надається всесезонна гума Michelin CrossClimate.

В якості силового агрегату використовується звичайний 1,3-літровий турбомотор, здатний розвивати до 137 кінських сил і 284 Нм крутного моменту. У стандартну комплектацію входить дев’ятирівнева автоматична коробка передач і система повного приводу з автоматичним відключенням задньої осі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!