Categories: Новини

«Звичайний бюджетник з букетом недоліків»: Основні мінуси KIA Rio назвали в мережі

Share

Під оглядом KIA Rio від одного популярного блогера з’явилося кілька власників даного автомобіля, які вирішили розповісти про реальні недоліки корейського «бюджетника».

На противагу більшості хвалебних відгуків на адресу «Ріо» з боку «підкуплених» блогерів, водії перерахували всі головні проблеми, з якими стикається «щасливий» власник KIA Rio. Один з автомобілістів поскаржився на «бовтанку» на трасі, яку він помітив практично відразу після покупки: «Багато було думок – вітер боковий, колія, задні колеса ширше передніх. Думав, ну нічого звикну. На наступний день перевірив тиск в колесах – шок. Всі 4 колеса по три з половиною атмосфери, перекачали дилери!

Інші користувачі відзначили жахливу шумоізоляцію «корейця», через яку може здатися, що їдеш з відкритим вікном. Також негативно відзначили занадто легкий і не відрізняюче особливою функціональністю кермо, огидну підвіску, кузов, боїться маленьких камінчиків і легкого пескоструя (через що KIA Rio назвали непридатним для тривалих поїздок). Крім цього, витрата палива, за словами водіїв, не особливо поступається навіть великим кроссоверам, особливо – з автоматичною коробкою передач.

Салон, хоч і виглядає досить охайно і стильно, виконаний з дуже жорсткого пластика, а оббивка сидінь, в незалежності від матеріалу, вже через 5 тисяч км пробігу починає йти хвилями і здуватися. Одного з автомобілістів пригнічує той факт, що при виробництві шкодують антикорозійну обробку для днища, тому перші осередки іржі на KIA Rio можуть заявити про себе дуже швидко.

В цілому ж, на думку більшості власників KIA Rio, автомобіль купувати можна, але головного болю з ним буде вкрай багато: «Це звичайний бюджетник з симпатичним кузовом і цілим букетом недоліків!», «Скільки недоліків написав – і це при тому, що всі одно збираюся купувати Rio, т.к на більшу немає грошей! »

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Leave a Comment

View Comments

  • Козел катаюсь 4 года проблем НЕТ Маловато видно денег дали на компромат

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Kia

Останні записи

Opel Mokka став гібридом і не шокував ціною

Кросовер Opel Mokka вийшов на ринок у новій версії під назвою 1.2 Turbo Hybrid eDTC.…

03.05.2024

У ЄС заявили про необхідність збільшити кількість зарядних станцій для досягнення кліматичних цілей

Асоціація автовиробників Європи (ACEA) порушує тривогу щодо нестачі загальнодоступних зарядних станцій для електромобілів у Євросоюзі.…

03.05.2024

Новий Mercedes G-Class 580 тепер можна купити лише за 30 доларів

Близько тижня тому компанія Mercedes-Benz представила новий G580. Позашляховик отримав електричну технологію EQ і незабаром…

03.05.2024

Історія та спадщина: Огляд розвитку бренду Volkswagen та його впливу на автомобільну індустрію

Витоки і Початок Подорожі: Огляд становлення та розвитку бренду Volkswagen з моменту його заснування в…

03.05.2024

Audi розповіла про новинки, заплановані на 2024 рік

У керівництві Audi впевнені, що на компанію чекає важкий рік. Причини звучать банально – проблеми…

03.05.2024

Ferrari 12 Cilindri: наступник 812 Superfast з атмосферним мотором

У модельному ряду Ferrari поповнення представлений суперкар 12Cilindri, який замінить 812 Superfast і буде таким…

03.05.2024