Головна Новини Стало відомо, скільки українцям доведеться віддати за літр бензину у грудні

Стало відомо, скільки українцям доведеться віддати за літр бензину у грудні

Час читання: < 1 хв.
0

Для українців з’явилися дуже радісні новини. З’явилася інформація, що автомобільне паливо в Україні до Нового року може суттєво подешевшати. За листопад 2018 року бензин став доступніше на 1-1,5 грн. Эксперты заявляють, що це далеко не межа. За останній місяць поточного року ціни можуть опуститися ще настільки ж.

Тим не менш залишаються деякі ризики через воєнний стан, національна валюта вже відреагувала. Як позначиться на цінах воєнний стан, і яких цифр чекати українцям у грудні 2018 року, повідомляє видання “Сьогодні”.

В даний момент повний бак авто бензином А-95+ дешевше на 70 гривень, ніж місяць тому. Ціни впали через нафту та курсу гривні. У середньому пальне подешевшало на 1-1.5 грн/л:

Реклама

-А-95+ – 1.46;

-А-95 – 1.44;

-А-92 -1.29;

-Дизпаливо – 1.12;

-Автогаз – 0.57.

Українська національна валюта вела себе добре, заявляє експерт Геннадій Рябцев. А вартість пального залежить від курсу національної валюти та вартості нафтопродуктів на кордоні. У свою чергу, вартість нафтопродуктів визначається через нафтові котирування європейських агентств, які прив’язано до цін на нафту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.