Kia заплатить власникам автомобілів Tesla: що відбувається

Час читання: < 1 хв.
0
Kia заплатить власникам автомобілів Tesla: що відбувається

Зараз у США діють чудові пропозиції на лізинг електромобілів Kia EV9 та EV6, що робить їх придбання особливо вигідним завдяки знижкам та спеціальним стимулам для двох найпопулярніших моделей південнокорейської марки.

Почнемо з Kia EV6. Багато експертів вважають його одним із найбільш збалансованих електромобілів за співвідношенням ціна-якість на ринку. Незважаючи на дещо нестандартний дизайн, це відмінний автомобіль. За інформацією від дилерів, на лізинг EV6 зараз можна отримати знижки до $17 100, що дозволяє йому ефективно конкурувати з Hyundai Ioniq 5 і моделями Tesla.

Крім того, Kia пропонує програму Tesla Competitive Bonus до 30 вересня. Власники та орендарі автомобілів Tesla можуть отримати додатковий бонус у розмірі $1 000. Сума знижки залежить від комплектації EV6, причому версія GT-Line пропонує максимальний бонус до $16 100, який разом з бонусом Tesla може сягнути $17 100.

Реклама

Ситуація з Kia EV9 2024 року аналогічна. Для цього трирядного електрокросовера також доступний бонус Tesla у розмірі $1 500. Окрім того, діють вигідні пропозиції на лізинг: $13 100 для комплектації Light Long Range та $14 800 на 24-місячний лізинг моделі EV9 Land.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!