Ціни на биті Tesla Cybertruck впали вдвічі

Час читання: < 1 хв.
0
Ціни на биті Tesla Cybertruck впали вдвічі

Після того, як Tesla зняла обмеження на перепродаж свого нового пікапа, ціни на Tesla Cybertruck значно впали. Якщо раніше навіть пошкоджені пікапи коштували більше ста тисяч доларів, то тепер ціни знизилися вдвічі.

Биті та пошкоджені Tesla Cybertruck можна знайти на аукціонах Copart і IAAI, а кінцеві ціни відстежувати через сервіс Bidfax. Наприклад, автомобіль 2024 року з пошкодженнями передньої частини і з вистріленими подушками безпеки був проданий за 56 000 доларів.

Кузов Cybertruck виготовлений з посиленої нержавіючої сталі, що ускладнює його ремонт. Оскільки немає доступних як нових, так і вживаних кузовних деталей, відновлення може коштувати близько 17 200 доларів, як зазначають страховики.

Реклама

Якщо пошкоджена не кузов, а ходова частина, то ціна на аукціоні може бути вищою. Наприклад, автомобіль з пошкодженими важелями підвіски був проданий за 73 тисячі доларів. При цьому страхові експерти оцінили його в 187 641 доларів (за умови, що автомобіль був би в ідеальному стані), що означає економію більше ніж у два рази для покупця.

Ще один цікавий лот – чорний Cybertruck. Оригінально пікапи не фарбують, оскільки метал оцинкований, але деякі власники обирають плівкове покриття. Один з таких автомобілів, з пошкодженнями передньої частини, був проданий на аукціоні IAAI за 63 750 доларів без урахування аукціонних зборів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!