Volkswagen анонсував появу окремого бренду California

Час читання: < 1 хв.
0

Модель Volkswagen California добре відома багатьом автолюбителям і є однією з найпопулярніших у лінійці бренду. Регулярні оновлення моделі не стали рідкістю, але остання модернізація здивувала всіх. Цього разу основою став мінівен Volkswagen, а не традиційний фургон. Це рішення символізує важливий етап у розвитку компанії.

Вперше концерн вирішив виділити California, Grand California та Caddy California в окремий бренд. Деталі цього нововведення будуть представлені на автосалоні в Дюссельдорфі. Новий бренд уже отримав свій логотип, а також було анонсовано спеціалізоване обслуговування “California Profi Service”, яке буде доступне в кожній країні Європи зі спеціальними консультантами.

Реклама

Новий автомобіль також вперше обладнано гібридною технологією PHEV з повним приводом 4MOTION, яка поєднується з дизельними та бензиновими двигунами. Окрім цього, новинка успадкувала покращення від моделі Crafter. Що стосується Caddy California, то модель отримала опціональний пакет Panamerican, що надає їй більш позашляховий вигляд. Детальніша інформація про новинку з’явиться в найближчі тижні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!