Головна Новини Tesla Model Y готується стати ідеальним сімейним електромобілем

Tesla Model Y готується стати ідеальним сімейним електромобілем

Час читання: < 1 хв.
0
Tesla Model Y готується стати ідеальним сімейним електромобілем

Tesla готується внести новий елемент на європейський ринок електромобілів, випустивши семимісцеву версію свого популярного Model Y вже цієї осені. З моменту перших анонсів про модель з трьома рядами сидінь, які з’явилися три роки тому, європейський ринок з нетерпінням очікує на ці оновлення. Останні новини з Китаю підтверджують, що виробництво цієї моделі вже розпочалося на шанхайській Gigafactory.

Реклама

Згідно з інформацією від National Business Daily, Tesla отримала всі необхідні сертифікації для впровадження нової версії Model Y на ринках Європи та Китаю, з першим постачанням очікуваним у жовтні. Офіційні підтвердження від Tesla поки що відсутні, але додаючи два додаткових місця до Model Y, компанія має намір привернути увагу сімей, які прагнуть поєднати зручність електромобілів із більшим простором.

Зважаючи на те, що нова версія додасть 45 кг до ваги автомобіля і може знизити комфорт задніх сидінь через розмір і нахил заднього скла, це нововведення може допомогти підтримати продажі Tesla, які знизилися в першій половині року. Питання, чи стане семимісна версія частиною запланованого оновлення Model Y під робочою назвою Проект Juniper, поки що залишається відкритим.

Майбутнє оновлення може включати не лише нові сидіння, але й дизайнерські зміни та збільшення запасу ходу. Однак конкретні деталі про появу семимісцевої версії разом з оновленням Model Y ще не підтверджені.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.