Електричний Mercedes-Benz G 580 здивував ціною

Час читання: < 1 хв.
0
Електричний Mercedes-Benz G 580 здивував ціною

У Великій Британії стартували продажі довгоочікуваного електричного Mercedes-Benz G 580, оснащеного технологією EQ. Його початкова ціна складає 180 680 фунтів стерлінгів (приблизно 10,5 млн гривень), що робить його на кілька тисяч фунтів дешевшим за топову модель AMG G 63.

На початковому етапі Mercedes пропонує лише одну версію – Edition One. Ця ексклюзивна комплектація доступна в чотирьох кольорах і включає чорні 20-дюймові колеса, сині гальмівні супорти, карбонові вставки в інтер’єрі та сині акценти на шкіряних сидіннях і кермі AMG-Line.

Реклама

G 580 обладнаний першим у світі чотиримоторним електричним приводом від Mercedes, який розвиває 578 к.с. та 1164 Нм крутного моменту. Незважаючи на вагу в 3 тонни, цей електричний позашляховик розганяється до 100 км/год за 4,7 секунди. Батарея ємністю 116 кВт-год забезпечує запас ходу до 460 км.

Електричний G-Class обіцяє стати однією з найпопулярніших новинок Mercedes, привертаючи увагу як до розкішних автомобілів, так і до потужних і екологічних рішень. Замовити цю модель можна вже зараз, але варто поспішити, оскільки попит очікується високим.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!