В Україні стартують продажі Renault Duster третього покоління

Час читання: 2 хв.
0
В Україні стартують продажі Renault Duster третього покоління

Компанія Renault розпочала продаж нового кросовера третього покоління, Renault Duster, у Туреччині. Невдовзі цей автомобіль з’явиться і в Україні.

У деяких країнах Євросоюзу автомобілі Renault продаються під брендом Dacia, включаючи модель Duster. Однак в Туреччині та Україні кросовер Duster виступає під брендом Renault.

Dacia Duster третього покоління був представлений наприкінці 2023 року і вийшов у продаж навесні 2024 року. Модель отримала оновлений корпоративний дизайн Dacia, включаючи нову решітку радіатора, нові бампери, фари та задні ліхтарі, а також новий логотип. Крім того, зміни торкнулися і інтер’єру та обладнання автомобіля.

Незважаючи на те, що новий Dacia Duster залишився бюджетним кросовером, Renault Duster третього покоління позиціонується як люксовий автомобіль. Однак, по суті, ці дві версії відрізняються тільки логотипом, а їх обладнання практично однакове.

У базовій комплектації Evolution нового Renault Duster включено: світлодіодні фари та денні ходові вогні, кілька подушок безпеки, системи попередження про лобове зіткнення та безпечну відстань, допомогу при екстреному гальмуванні, утримання смуги руху, задні датчики паркування, шкіряне кермо, круїз-контроль, камера заднього виду, бічні дзеркала з електроприводом і підігрівом, передні та задні електричні склопідйомники, кондиціонер, 7-дюймова цифрова панель приладів, мультимедійна система з 10,1-дюймовим сенсорним екраном, підтримка Apple CarPlay та Android Auto, рейлінги на даху та 17-дюймові легкосплавні диски Adventure з алмазним огранюванням.

У комплектації Techno додаються протитуманні фари, дзеркала заднього виду з електроприводом та підігрівом, модульні рейлінги на даху, передні сидіння з регулюванням у 6 напрямках, бездротове заряджання мобільних пристроїв, автоматичний клімат-контроль та інші опції.

Ціни на новий Renault Duster стартують від 34 987 євро за модель у комплектації Evolution з двигуном 1.0 Eco-G 100 CV. Модель з двигуном 1.2 Mild Hybrid 130 CV і повним приводом коштує від 44 259 євро, а з гібридним двигуном E-Tech Hybrid 145 CV – від 42 859 євро. Комплектація Techno має ціну від 43 979 євро.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!