Відома модель марки Nissan повернеться до Європи

Час читання: < 1 хв.
0
Відома модель марки Nissan повернеться до Європи

Nissan оголосила про розширення своєї лінійки високопродуктивних моделей Nismo у Великій Британії, включаючи повернення спортивних автомобілів та спеціальних версій популярних моделей. Компанія також підтвердила, що на початку наступного року на європейському ринку з’явиться Ariya Nismo, який стане новим флагманом серед електричних позашляховиків.

Це буде перша модель з маркуванням Nismo у цьому регіоні після припинення продажу GT-R Nismo через посилення екологічних норм. Спортивний автомобіль Z також не був доступний у Великій Британії через невідповідність екологічним вимогам. Проте Іван Еспіноса, керівник глобальної продуктової стратегії Nissan, в інтерв’ю Autocar зазначив, що електрифікація відкриває нові можливості для повернення таких моделей на британський ринок.

Еспіноса пояснив, що майбутнє високопродуктивних автомобілів Nissan, ймовірно, буде тісно пов’язане з електрифікацією, що зумовлено як стратегією бренду, так і вимогами регіонального законодавства. Він також натякнув на можливість електрифікації лінійки GT-R, згадавши про торішню презентацію концептуального автомобіля Hyper Force.

Реклама

На питання про перспективи серійного виробництва цього автомобіля у Великій Британії, Еспіноса дав неоднозначну, але обнадійливу відповідь. Хоча Ariya Nismo стане першим електромобілем під маркою Nismo, Еспіноса не розкрив, які інші електричні моделі можуть бути наступними у цій лінійці.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!