Volkswagen відкликає понад 84 000 своїх авто через проблеми з програмним забезпеченням

Час читання: < 1 хв.
0
Volkswagen відкликає понад 84 000 своїх авто через проблеми з програмним забезпеченням

Volkswagen оголосив про відкликання понад 84 000 автомобілів, включаючи такі популярні моделі, як Golf та Atlas, через проблеми з програмним забезпеченням. Ця проблема впливає на автомобілі, випущені з 2022 по 2024 рік, і пов’язана з несправною камерою заднього виду, яка може не показувати зображення при ввімкненні задньої передачі.

Перший сигнал про цей дефект з’явився після того, як власники деяких моделей Golf 2022 року почали скаржитися на проблеми з роботою камери заднього виду. Volkswagen провів розслідування, і в грудні 2023 року було розроблено оновлення програмного забезпечення для вирішення цього збою. Для моделей Golf GTI та R, призначених для американського ринку, виробництво оновленого ПЗ було скориговано в грудні минулого року, а для моделей Atlas – в лютому 2024 року.

Власники автомобілів з цією проблемою отримають безкоштовне оновлення програмного забезпечення, процес якого займе приблизно годину. З березня 2023 року по травень 2024 року компанія отримала 499 гарантійних звернень, пов’язаних з цією проблемою. Також планується оновлення ПЗ для певної кількості автомобілів Atlas Cross Sport, Atlas, Golf GTI та Golf R у Канаді, а власникам буде надіслано повідомлення до 23 серпня 2024 року.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!