Tesla випустить літаючий автомобіль

Час читання: < 1 хв.
0

Ілон Маск знову дивує світ своїми заявами. На цей раз глава Tesla стверджує, що новий Tesla Roadster зможе літати. Так, ви не дочули! Маск натякає на “можливість польоту” нового Roadster , підігріваючи інтерес до цього електричного спорткара.

Tesla розпочала свій шлях у 2008 році з випуску першого Roadster . У 2017 році було анонсовано нову версію, але її випуск неодноразово відкладався. За поточними планами, дебют нового Roadster має відбутися наприкінці цього року, а перші поставки очікуються у 2025 році.

Маск обіцяє, що новий Roadster зможе розганятись до 100 км/год менш ніж за одну секунду, що вже звучить неймовірно. Однак, за словами Маска , це далеко не найдивовижніше в цій машині. У нещодавньому повідомленні у соціальній мережі він заявив, що Roadster зможе літати.

Реклама

Раніше Маск згадував про можливість встановлення “SpaceX-пакету” з ракетними двигунами, які могли б піднімати автомобіль на висоту до півтора метра над землею. На початку цього року він пообіцяв, що презентація нового Roadster стане «найдивовижнішою демонстрацією продукту всіх часів».

Залишається питання: чи буде такий Roadster дозволений для їзди дорогами? Поки що це невідомо. Однак, якщо Tesla дотримається свого слова, то ми побачимо цей фантастичний автомобіль у дії вже наприкінці року. Новий Roadster обіцяє стати справжньою сенсацією у світі автомобілів та встановити нові стандарти в автомобільній індустрії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!