BMW анонсувала випуск 14 автоновинок у 2024 році

Час читання: 2 хв.
0
BMW анонсувала випуск 14 автоновинок у 2024 році

На щорічних зборах акціонерів BMW оголосила про плани випустити 14 нових моделей та варіантів протягом наступного року. За ними будуть моделі Neue Klasse і Neue Klasse X , які з’являться в 2025 і 2026 роках відповідно. Ці новинки допоможуть BMW зробити крок у майбутнє мобільності, демонструючи інноваційний підхід до електрифікації, цифровізації та сталого розвитку.

Новинки розширять технологічні можливості бренду, пропонуючи нові електричні, гібридні і навіть водневі автомобілі, що підключаються, що допоможе BMW виділитися серед конкурентів. Всі нові моделі включатимуть інновації Neue Klasse незалежно від їх приводу, зберігаючи єдиний дизайн і пропонуючи передові технології.

Реклама

Генеральний директор BMW Олівер Ципсе зазначив, що одним із найзначніших релізів року стане 5- Series і 5- Series Touring , які будуть представлені цього літа і надійдуть у продаж поетапно, починаючи з седана. Ципсе вважає, що варіанти з плагін-гібридними установками будуть популярні, можливо, становлячи до 20% продажів 5- Series у Європі. Гбридний M 5 Touring також обіцяє стати популярним у США.

Крім того, незабаром буде представлено новий X 3 , який дебютує у США з традиційними двигунами внутрішнього згоряння, але без суфіксу i у назвах комплектацій. В інших країнах цей автомобіль буде доступний як гібрид, що підключається, але в США він з’явиться тільки за наявності попиту.

З приходом моделей Neue Klasse очікується ще шість інших автомобілів на новій платформі протягом 24 місяців з початку виробництва. Ці моделі будуть вироблятися на заводах по всьому світу, включаючи Угорщину, Мексику та Китай. BMW планує зосередитися на регіональній локалізації виробництва, щоб краще керувати глобальним ринком, що змінюється, і підтримувати амбітні плани з випуску нових автомобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!