Преміальний суббренд Hyundai готує три цікаві новинки

Час читання: < 1 хв.
0
Преміальний суббренд Hyundai готує три цікаві новинки

До початку Фестивалю швидкості в Гудвуді залишається менше двох місяців, і подія вже обіцяє бути насиченою прем’єрами. Genesis готується представити три новинки, включаючи світові, європейські та британські дебюти. Поки що компанія не розкриває подробиць, але вже відомо, що світовий дебют не буде таким грандіозним, як можна було очікувати.

Замість нової моделі або концепту, Genesis підтвердила, що «концепт вперше покаже себе в динаміці на знаменитому підйомі пагорба в Гудвуді». Genesis не уточнила, про який саме концепт йдеться, але в останні місяці компанія представила кілька демонстраційних прототипів. Ймовірно це буде концепт Magma.

Раніше Genesis вже випустила версії GV60 та G80, які ознаменували “вхід бренду в сегмент високопродуктивних автомобілів.” Компанія також заявила, що планує запропонувати версію Magma для кожного серійного автомобіля в існуючому модельному ряду. Деталі про інші новинки також залишаються в секреті, але Genesis повідомила, що одна з моделей буде “ексклюзивним автомобілем, який вперше буде показаний у дії у Великій Британії”.

Реклама

Третя новинка буде представлена ​​вперше у Європі. Хоча інформації небагато, варто відзначити, що Genesis активно оновлює свій модельний ряд, представивши рестайлінгові версії G70, GV70, GV80, G80 і новий GV80 Coupe . Також ведуться роботи над оновленою версією GV60.

Крім анонсу трьох дебютів, Genesis повідомила про новий стенд навпроти зони First Glance paddock. Цей «спеціальний простір» дозволить публіці побачити різні автомобілі та насолодитися гостинністю бренду «Son-Nim» в унікальній обстановці. Директор бренду Genesis UK , Джонні Міллер, також натякнув на «безліч сюрпризів для відвідувачів Гудвуда».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!