Новини

Volkswagen провів анонс цін на оновлену лінійку Golf

Share

Новий Volkswagen Golf , який був представлений на початку цього року, вже доступний для покупців у Європі. Початкова ціна оновленого автомобіля становить 34 990 євро, що робить його доступним для широкого кола споживачів.

Оновлення торкнулося як зовнішності, так і інтер’єру автомобіля. Volkswagen Golf отримав оновлену передню частину та освіжений інтер’єр. Крім того, внесено зміни до лінійки двигунів: старі 1,0-літрові трициліндрові двигуни поступилися місцем більш потужним 1,5-літровим чотирициліндровим агрегатам. Також доступні версії з гібридними силовими установками, що забезпечують значне збільшення потужності та економії палива.

Стандартна комплектація базової моделі включає такі опції, як цифрова приладова панель Pro , мультимедійна система Ready to Discover , автоматичний клімат-контроль, паркувальні датчики спереду і ззаду, адаптивний круїз-контроль і система підтримки руху по смузі.

На особливу увагу заслуговує нова комплектація eHybrid 50 Edition з гібридним двигуном потужністю 204 к.с. Ця модель оснащена 18-дюймовими легкосплавними колесами, удосконаленим світлодіодним освітленням, включаючи світлову смугу на передній частині, підсвіченим логотипом Volkswagen та спеціальним оздобленням інтер’єру.

Ціна на Golf GTE з 272-сильним гібридним двигуном починається від 49990 євро. Ця модель, як і інші версії, здатна проїхати близько 125 кілометрів на електротязі без заряджання, що робить її ідеальним вибором для міської їзди та поїздок на середні дистанції.

Volkswagen також планує розширення модельного ряду з додаванням більш спортивних версій GTI і R , а також універсала Golf Variant , про ціни на які буде оголошено пізніше. Німецький виробник продовжує залишатися на передовій автомобільних інновацій, пропонуючи покупцям високоякісні та технологічно просунуті автомобілі за конкурентними цінами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Volkswagen

Останні записи

Суд дозволив водіям не показувати документи на блокпості

Після вторгнення росії на блокпостах часто перевіряють українських водіїв. Поліцейські та військові перевіряють їх, пасажирів…

21.05.2024

За що водія можуть залишити без прав через встановлення ГБО: важливо знати

В Україні останнім часом переобладнання автомобілів на газобалонне обладнання (ГБО) стало дуже популярним. Як повідомляє…

21.05.2024

BMW готує відразу кілька гучних прем’єр, які будуть представлені вже найближчими днями

Захід Concorso d'Eleganza Villa d'Este, який пройде найближчими днями, ознаменується для баварського автовиробника BMW цілою…

20.05.2024

Volvo XC60 новий головний конкурент Tesla Model Y

Майбутній електромобіль Volvo EX60 буде оснащений акумулятором великої ємності з надшвидкою зарядкою і інноваційним автопілотом,…

20.05.2024

Шеф-дизайнер BMW показав тизер унікального концепту для Villa d’Este 2024

Домагой Дукеч, голова дизайнерського відділу BMW , представив перший тизер нового концепт-кара, який буде показано…

20.05.2024

Китайці готові затьмарити Toyota RAV4 у Європі (фото)

Китайський автовиробник BYD , відомий своїми електромобілями Dolphin і Seal, готується до європейських продажів своєї…

20.05.2024