Японці скаржаться, що не можуть купити нові Toyota Land Cruiser Prado (250)

0
51

Нове покоління легендарного рамного позашляховика Toyota Land Cruiser Prado (він же LC 250) було представлено ще наприкінці літа минулого року, але його продажі на японському ринку починаються тільки зараз. Втім, придбати заповітну модель поки що вдається лише обраним.

Напередодні у популярному японському автомобільному виданні «BestCarWeb» вийшла замітка, в якій її автор спробував придбати новий Land Cruiser 250 у кількох автосалонах у Токіо, але зазнав невдачі. Цьому матеріалу вторять численні коментарі, у яких японці скаржаться, що купити новий «Прадо» практично неможливо.

За словами журналіста, в одному з автосалонів йому ще на парковці заявили, що весь тираж машин уже розпродано, хоча офіційний запуск автомобіля відбувся лише 10 хвилин тому.

Продавець пояснив, що у цього дилера було всього 8 машин, але всіх забронювали в перші хвилини продажів. А черга на нову партію вже становить 30 людей.

Після цього японець вирушив до іншого автосалону Toyota, але купити новий «Прадо» не вдалося і там.

Цього разу йому сказали, що не ведуть переговори з клієнтами щодо Land Cruiser 250 (Prado) з тими, хто ще не обслуговувався у цього дилера, а також пояснили, що автосалон використовує метод лотерейного продажу. Заявки на участь у лотереї на покупку нового «Прадо» завершать збирати до 24 квітня, після чого оголосять кілька щасливчиків.

Втім, перемога у лотереї ще не гарантія того, що машину продадуть конкретному покупцеві. За словами дилера, він вивчить інформацію про клієнта, перевірить її у головному офісі і вже потім вирішить, продавати йому Land Cruiser 250 (Prado) чи ні.

Зрештою журналісту все ж таки вдалося забронювати машину в одному з автосалонів, але не дизельний автомобіль, а тільки бензиновий. При цьому точних термінів його постачання не визначено. Не виключено, що машина прийде після липня, але існує ймовірність, що вона дістанеться покупця в жовтні-грудні, або зовсім після січня 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!