Екс-ведучий Top Gear дав прогноз про майбутнє бензинових та дизельних автомобілів

0
60

Багато хто впевнений, що майбутнє на 100% пов’язане з електромобілями і в ньому не залишиться місця для бензинових та дизельних машин. Але колишній ведучий популярних автомобільних шоу Top Gear та The Grand Tour Річард Хаммонд вважає інакше.

В інтерв’ю виданню The Telegraph британець заявив, що двигуни внутрішнього згоряння повинні зберегтися, оскільки нинішні темпи переходу населення планети на електромобілі навряд чи виявляться стійкими.

«Електрокари будуть частиною загальної картини. Це дійсно так. Але за нинішніх темпів електрифікації, навіть якби ми могли продовжувати так само, до 2050 року більшість автомобілів на дорогах, як і раніше, будуть і повинні бути з ДВЗ».

За словами Хаммонда, ця проблема може бути вирішена не забороною машин з бензиновими та дизельними моторами, а появою синтетичного палива, яке стане для автомобільного світу виходом із ситуації.

Раніше керівник компанії Aston Martin Лоуренс Стролл висловлював стурбованість щодо інтересу споживачів до нових електричних моделей. 

Глава британської марки заявив, що спортивний бренд не збирається припиняти виробництво бензинових та дизельних моделей доти, доки це не заборонено законом. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!