Власники Tesla Cybertruck скаржаться, що почали потрапляти до чорного списку компанії

0
1164

Ще до того, як компанія Tesla розпочала офіційні поставки своїм клієнтам електромобілів Cybertruck, американський автовиробник попереджав, що жорстоко каратиме спекулянтів, які займаються перепродажем машин.

Тоді повідомлялося, що всі покупці Кібертраків підписують угоду, в якій зобов’язуються не продавати свої пікапи протягом першого року володіння. Але деяких власників такої бажаної в усьому світі машини це не зупинило і вони виставили автомобілі на продаж, за що одразу отримали покарання.

На профільному форумі Cybertruck Owners Club з’явилися повідомлення про те, що «Тесла» почала заносити до чорного списку всіх клієнтів, які намагаються продати, або просто з’ясовують ціну на свій автомобіль на вторинному ринку.

За словами одного з власників Cybertruck, він виклав оголошення про продаж Cybertruck на декількох сайтах, але не для того, щоб реалізувати його, а лише щоб з’ясувати, наскільки високий інтерес до його транспортного засобу.

Жартом він встановив ціну в 242 тисячі 69 доларів, але відразу отримав дзвінок від Tesla, в якому чоловікові повідомили, що тепер він знаходиться в чорному списку компанії і більше не зможе офіційно купувати машини цієї компанії.

Більше того, за договором компанія скасує всі його замовлення, оформлені до влучення в блеклист, і не відшкодує плату за бронювання у розмірі від 100 до 250 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!