Форум власників Tesla Cybertruck заполонили історії про поломки нових пікапів

0
94

Довгоочікувана модель Tesla Cybetruck з’явилася наприкінці минулого року і відразу викликала ажіотажний попит серед бажаючих її придбати.

Але навіть тим, кому це вдалося, довелося зіткнутися з несподіваними наслідками такої покупки. Принаймні, такий висновок можна зробити, якщо почитати профільний форум власників «Кібертраків».

Ось про які поломки йдеться в офіційній спільноті людей, які експлуатують нові електричні пікапи Tesla:

«Це якийсь жах. Tesla викинула цей пікап на ринок, не довівши до ладу. Я отримав машину тільки сьогодні і вже за кілька кілометрів виявив помилку кермового керування. Я з’їхав з шосе і Cybetruck “помер”. Я спробував все, перезапуск і так далі, але екран став чорним і не запускається», – скаржиться користувач із ніком Cyberstank.

Слідом за ним на проблеми з пікапом Tesla нарікають і інші новоспечені власники Cybertruck, причому на такі, що призводять до аварій:

«Я їхав шосе автопілотом, але машина раптово включила жорстке гальмо і я врізався у зустрічну вантажівку. На щастя, ззаду не було машин, інакше це стало б великою аварією», – пише власник Cybertruck із ніком «CyberTruckeeTheOne».

Ще один власник Cybertruck заявив, що вже за два дні з моменту покупки машини вона просто перестала запускатися:

«Я приїхав на роботу вранці і машина працювала. Натиснув на гальмо, щоб увімкнути задній хід, і все згасло. Перестала працювати навіть кнопка електроприводу дверей, так що я не міг вийти з автомобіля і мені довелося використовувати ручний відпирач, але тепер у машину неможливо зайти. Заряд батареї був 40%, тому справа не в ній. У кого була така проблема?», – запитує власник Cybertruck з ніком «Cybercor».

Крім того, користувачі профільного форуму Tesla розповідають про проблеми із оглядовістю за кермом, а також скаржаться на нескінченні помилки програмного забезпечення, які не можуть усунути навіть авторизовані сервісні центри. І кількість таких історій зростає із геометричною прогресією.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!