Експерти перерахували найпроблемніші сімейні автомобілі

0
186
Експерти перерахували найпроблемніші сімейні автомобілі

Британське видання What Car? провело опитування автомобілістів разом зі страховою компанією MotorEasy, щоб визначити найменш надійні автомобілі для сімейного користування. В опитуванні брали участь Audi A3, хетчбек Volkswagen Golf та ліфтбек Skoda Octavia.

Згідно з опитуванням, 59% власників Audi A3 стикаються з низкою проблем. Найчастіше виникали проблеми з мультимедійною системою, навігатором, коробкою передач, електрикою та кузовом. Більшості (70%) доводилося чекати на завершення ремонту близько тижня. При цьому автомобіль залишався на ходу, а роботи проводилися безкоштовно.

На другому місці опинився Volkswagen Golf, яким незадоволені 48% власників. Хоча його частка була меншою, ніж у Audi, евакуатор доводилося викликати в третині випадків. У половині випадків ремонт зайняв більше тижня, а 11% власники ремонтували за власний рахунок. Середні витрати склали 80 000 гривень.

На третьому місці опинилася Skoda Octavia, на яку надійшло 49% скарг. Проблеми виникали з кузовом, електрикою та медіасистемами. У всіх випадках автомобіль був відремонтований безкоштовно, хоча часто він не доїжджав до СТО.

До списку також потрапили Mercedes A-Class, Seat Leon, Opel Astra, Skoda Scala та Kia X-Seed.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!