Пікап Tesla Cybertruck зіткнувся з Nissan Sentra: різниця у пошкодженнях машин приголомшує

0
62

Ще до моменту виходу в продаж нового пікапа Cybertruck компанія Tesla заявляла, що її майбутній автомобіль матиме дуже міцний кузов. Перевірити його міцність практично вдалося в США, де на одному з перехресть сталася тривіальна аварія, в якій Tesla практично не постраждала, тоді як її кривдник перетворився на купу металу.

Очевидці, які зробили фотографії інциденту у Флориді (США), пишуть, що Nissan Sentra проїхав на червоне світло і повним ходом «вдрукувався» у Tesla Cybertruck.

На щастя, ніхто з водіїв та їхніх пасажирів не постраждав, але рівень пошкоджень машин виявився настільки відмінним один від одного, що його не можна пояснити навіть різними ваговими категоріями.

Cybertuck на фото має видимі дефекти крила, передніх та задніх дверей з боку пасажира, а також спущені шини. Можливо, є якісь приховані ушкодження, але вони навряд чи мають критичний характер.

А ось Nissan зруйнований практично до стану, що перетворює машину на металобрухт на колесах. Вся передня частина Sentra склалася в гармошку, але поглинула енергію удару, зберігши пасажирську кабіну майже недоторканою. 

Обидва учасники ДТП на якийсь час залишаться без машин, але седан Sentra швидше за все вже не повернеться на дороги.

Тоді як Tesla здобуде друге життя, але навряд чи скоро. Дефіцит машин та запчастин до них цілком може поставити пікап у чергу на ремонт на дуже довгий час.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!