За Tesla Cybertruck більше не хочуть платити 200 тисяч доларів

0
184

Ще до того, як офіційні постачання пікапів Tesla Cybertruck почалися, американський автовиробник дав зрозуміти, що пройде дуже багато часу, доки він почне випускати їх у масових кількостях. 

Дефіцит машин та підвищений попит зробив свою справу і змусив багатьох користуватися послугами перекупників, у яких ціни на автомобілі сягали неймовірних цифр. Але, схоже, ажіотаж навколо «Кібертраків» починає спадати і вже ніхто не хоче переплачувати за пікап у 2, а то й у 3 рази.

Напередодні на аукціон виставили чергову Tesla Cybertruck. Очікувалося, що машину продадуть щонайменше за 200 тисяч доларів, але все вийшло не так, як задумано. 

Торги почалися цілком оптимістично для продавця, вже до кінця дня перевищивши поріг ціни на 100 тисяч доларів. Але потім кількість охочих купити машину за такі гроші почала скорочуватися.

Через пару трійку днів вартість лоту дійсно досягла позначки 200 тисяч доларів, але покупець не заплатив ці гроші за машину і її ціна до завершення аукціону відкотилася до позначки 158 тисяч доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!