Tesla скорочує виробництво автомобілів у Китаї

0
45
Tesla скорочує виробництво автомобілів у Китаї

Компанія Tesla , один із лідерів на ринку електромобілів у США, зіткнулася з необхідністю скоротити виробництво своїх автомобілів на заводі в Китаї. За інформацією Bloomberg News , це рішення було ухвалено на тлі уповільнення темпів зростання продажів електромобілів та посилення конкуренції на ринку.

Раніше в березні компанія проінформувала співробітників свого заводу в Шанхаї про зниження обсягів випуску двох моделей, які виготовляються саме в Китаї – кросовера Model Y  та седана Model  3. Тепер робочий тиждень на заводі становитиме п’ять днів замість звичних шести з половиною, згідно з інформацією від осіб, знайомих із ситуацією.  Tesla не надала коментар на запит Reuters щодо цієї інформації.

Це рішення відображає поточні труднощі на ринку електромобілів у Китаї, де Tesla стикається не тільки із загальним уповільненням зростання попиту на  EV , але й з зростаючим тиском з боку місцевих та міжнародних конкурентів, які прагнуть зміцнити свої позиції. Скорочення робочих днів на заводі в Шанхаї наголошує на викликах, з якими стикається американський виробник у спробі зберегти свою частку на швидкозростаючому, але все більш конкурентному ринку електромобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!