Audi і Hyundai будуть співпрацювати

0
218

Незважаючи на бурхливий розвиток автомобілів «на батарейках», деякі компанії не відмовляються від машин на водневих паливних елементах. Так, Audi і Hyundai уклали угоду про спільну роботу в цій галузі.

В рамках нового партнерства два автовиробника об’єднають зусилля з розробки автомобілів на водневих паливних елементах (FCEV). В першу чергу співпраця стосується спільного використання ліцензій і патентів на розробки.

Hyundai, Audi і їх структури в найближчі роки будуть обмінюватися патентами на власні розробки, дозволяючи партнеру скористатися власними розробками. Термін дії угоди не розголошується. Крім цього, угода включає взаємний доступ до розробок компонентів паливних елементів. В якості першого кроку Hyundai надасть Audi доступ до компонентів, створення яких заснована на власних розробках, реалізованих в Hyundai ix35 Fuel Cell і Hyundai NEXO.

При цьому Audi, на яку в складі концерну Volkswagen покладено відповідальність за розробку технологій водневих паливних елементів, також отримає можливість повноцінно користуватися послугами постачальників компонентів для водневих автомобілів, з якими працює Hyundai.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!