Компанія Volvo запускає продаж нових версій своїх електромобілів

0
312

Volvo Cars пропонує оновлення для своїх повністю електричних та гібридних автомобілів, а також спрощує назви моделей для підвищення зрозумілості для клієнтів. Компанія стандартизує назви своїх моделей повністю електричних автомобілів відповідно до її трансформації у виробника екологічно чистого транспорту до 2030 року.

Повністю електричні моделі XC40 Recharge та C40 Recharge тепер будуть називатися EX40 та EC40 відповідно, гармонійно вписуючись у лінійку інших повністю електричних моделей: EX30 , EX90 та EM90 . Назва XC40 залишається для варіантів моделі із двигунами внутрішнього згоряння.

Це оновлення відбиває прагнення компанії стати виробником повністю електричних автомобілів. У 2023 році частка повністю електричних транспортних засобів становила 16% від глобальних обсягів продажу, що на 70% більше у порівнянні з 2022 роком. Моделі EX30 , EX90 та EM90 будуть випущені на дороги цього року, збільшивши кількість повністю електричних машин у продуктовому портфоліо до п’яти, з перспективою появи ще кількох нових моделей.

Також оновлення включає видалення брендингу Recharge з назви гібридів, що заряджаються, які тепер позначаються просто суфіксами T6 або T8 , що вказують на різні рівні потужності.

Новий стандарт назв моделей ще більше спрощує для існуючих та нових клієнтів розуміння того, які автомобілі повністю електричні, а які гібридні.

Крім того, Volvo додала новий пакет доробок для моделей EX40 та EC40 Twin Motor . Пакет продуктивності, який збільшує потужність на 34 л. для більш швидкого прискорення, також включає унікальне налаштування педалі для кращої реакції та унікальний режим « Продуктивність ».

Також компанія інвестує у покращення своїх гібридних продуктів. Моделі XC60 і XC90 з м’якою гібридною установкою B5 тепер використовують більш ефективний цикл згоряння, що, як очікується, призведе до зниження викидів CO2 і поліпшення економії палива на 4% для XC60 і на 2% для XC90 .

Нарешті, Volvo представляє спеціальну версію Black Edition моделей EX40 , EC40 і XC40 , наслідуючи успіх запущеної торік Black Edition моделі XC60 . Моделі Black Edition отримали колір Onyx Black, блискучі чорні логотипи, 20-дюймові колісні п’ятиспицеві диски в блискучому чорному кольорі і вибір між мікротехом або текстильним салоном у вугільному кольорі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!