Позашляховики Nissan становлять небезпеку для інших учасників руху

0
374

Nissan оголосив про відкликання кількох моделей 2024 року. Згідно з документами, опублікованими на сайті NHTSA, працівник заводу випадково використовував неправильний праймер під час збирання бокового скла. Американський підрозділ Nissan ініціював перевірку якості у дилерських центрах по всій країні, виявивши 14 потенційно порушених автомобілів, вироблених у 2024 модельному році на заводі у Смірні, Теннессі. Із загальної кількості 8 вже було відремонтовано. Тому кількість відкликаних Murano складає шість одиниць.

У звіті наведено дати виробництва з 11 жовтня 2023 року по 12 жовтня 2023 року. Помилка використання праймера може призвести до відокремлення правої та лівої чверті скла від автомобіля під час руху, що створить небезпеку для інших транспортних засобів. Перед цим водій може помітити посилення шуму вітру та/або гуркоту.

Дилерам вже було надано вказівку безкоштовно замінити бічні скляні панелі на автомобілях постраждалих клієнтів. Заміна займає близько трьох годин. Повідомлення власникам буде надіслано 1 березня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!