Нова Toyota Supra буде оснащена двигуном BMW на синтетичному паливі

0
130
Нова Toyota Supra буде оснащена двигуном BMW на синтетичному паливі

Конструктори Toyota розпочали розробку нової Supra. Вона буде представлена ​​японською корпорацією протягом наступних кількох років.

За даними Carscoops, автомобіль пропонуватиметься у версіях з ДВС та електродвигуном. Джерела Best Car стверджують, що паливна версія Supra комплектуватиметься двигуном BMW. Її можна буде заправляти синтетичним паливом.

Автомобіль отримає 3,0-літровий шестициліндровий двигун із турбонаддувом, здатним працювати як на неетильованому бензині, так і на вуглецево-нейтральному паливі. Він матиме потужність 400 к. с. Для порівняння: актуальна модель Supra комплектується 382-сильним двигуном. Відмовлятися від опції 6-ступінчастої КПП японський автовиробник не планує. Покупцям також буде доступна версія з 8-ступінчастою АКПП.

До випуску нової Supra на авторинку дебютує версія Supra GRMN з 3,0-літровим шестициліндровим двигуном, запозиченим у BMW M4 CLS. Він матиме потужність 542 к. с. Автомобіль отримає 7-ступінчасту КПП із подвійним зчепленням.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.