Toyota розкрила особливості RAV4 модельного ряду 2026 року

0
1127
Toyota розкрила особливості RAV4 модельного ряду 2026 року

Корпорація Toyota готує до прем’єри наступне покоління популярного міського кросовера RAV4. У технічній документації він фігурує під кодовим позначенням XA60. Автомобіль дебютує на світовому авторинку у 2026 році.

Конструктори Toyota вирішили збільшити габарити кросовера. Довжина його кузова становитиме близько 4 650 мм. Новий RAV4 буде витриманий у стилістиці останньої версії Toyota C-HR.

Представники японської корпорації не раз заявляли про те, що до повної електрифікації модельного ряду вона поки не готова. На даний момент конструктори Toyota зайняті модернізацією поточних моделей силових установок. RAV4 наступного покоління буде доступний для придбання як у паливних, так і гібридних модифікаціях, включаючи PHEV.

Новий RAV4 буде представлений японським автовиробником за два роки. У продажу він з’явиться у першому півріччі 2026 року. Прем’єра актуальної моделі міського кросовера відбулася восени минулого року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.