Новини

Італійський конкурент Audi A1 з’явився на живих фото до презентації

Share

Італійський автовиробник Lancia опублікував фотографії первістка нового сімейства електрокарів. Йдеться про преміальний хетчбек Ypsilon, який отримав оригінальний дизайн і дороге оздоблення салону. Його офіційна презентація відбудеться 14 лютого.

Італійський бренд позиціонує Lancia Ypsilon як преміальну модель B-класу. На європейському автомобільному ринку вона конкуруватиме з Mini Cooper та Audi A1. Хетчбек має досить нестандартний дизайн. Передня частина кузова має авангардний вигляд. Вона витримана у стилістиці концепту Lancia Pu+Ra HPE.

Передня панель обладнана двома екранами, а для бездротового заряджання гаджетів в салоні передбачена велика полиця. Італійська компанія опублікувала фотографії версії Limited Edition Cassina, для оздоблення салону якої використовується велюр. Загалом буде випущено 1 906 автомобілів. Цифру було обрано не випадково. Справа в тому, що компанія Lancia була заснована у 1906 році.

За основу при проектуванні Lancia Ypsilon четвертого покоління було взято платформу Stellantis CMP. На ній побудовані Jeep Avenger, Opel Corsa та Peugeot 208.

Lancia Ypsilon комплектується 156-сильним двигуном та акумуляторним блоком ємністю 54 кВт*год. На одному заряді АКБ він здатний подолати 403 км. Крім цього, покупцям буде доступний гібридний хетчбек з 48-вольтним «м’яким» силовим агрегатом та бензиновим турбованим двигуном об’ємом 1,2 літра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Образцов Микита

Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.

Опублікував
Образцов Микита

Останні записи

Електрокар за 2500 доларів показали наживо (фото)

В Китаї запустили в продаж новий економічний електричний пікап під назвою Kayu GMF. Цей компактний…

19.05.2024

ТОП-5 автомобілів з пробігом, які привозять в Україну зі США

За даними "Укравтопрому", в 2024 році в Україні було зареєстровано 4 майже 3700 старих автомобілів…

19.05.2024

Toyota назвала ціни на новий хетчбек Corolla 2025 року

Японська компанія випустила хетчбек Toyota Corolla в 2025 році, але не змінила ціну на цю…

19.05.2024

Volkswagen приймає замовлення на новий Golf GTI

Новий Volkswagen Golf GTI, крім інновацій, отримав нову інформаційно-розважальну систему, нове програмне забезпечення, новий дизайн.…

19.05.2024

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024