Jeep Avenger став помітно доступнішим завдяки ДВС

0
167
Jeep Avenger з ДВС став помітно доступнішим

Jeep розширив у Великобританії лінійку свого компактного кросовера шляхом додавання гібридних і бензинових модифікацій. Донедавна Avenger пропонувався до придбання лише в електричній версії. Установка ДВС зробила автомобіль більш доступним. За даними Carscoops, паливна версія коштує на 11 000 фунтів стерлінгів дешевше.

Jeep Avenger з ДВС став помітно доступнішим

Мінімальна вартість електрокросовера Avenger становить 34 800 фунтів. У ньому встановлено електромотор потужністю 156 к. с. та акумуляторний блок на 54 кВт. На одному заряді АКБ електрокар здатний подолати 550 км.

Jeep Avenger з ДВС став помітно доступнішим

Паливну версію Avenger можна придбати за 23 600 фунтів. За цю суму автовиробник пропонує кросовер у передньопривідному компонуванні з 1,2-літровим турбованим двигуном потужністю 100 к. с. (205 Нм), який працює у тандемі з 6-ступінчастою «механікою».

Jeep Avenger з ДВС став помітно доступнішим

Вартість гібридного Avenger становить 25 300 фунтів. На додаток до турбованого двигуна в ньому встановлений електродвигун потужністю 28 к. с. Автомобіль поставлятиметься на ринок у передньопривідному компонуванні з автоматичною КПП. Завдяки рекуперації енергії гібридна версія кросовера економічніша, ніж паливна.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.