BMW X3 модельного ряду 2025 року вперше з’явився на живих фотографіях

0
283
BMW X3 модельного ряду 2025 року вперше з'явився на живих фото

Фотографу-шпигуну вдалося сфотографувати BMW X3 модельного ряду 2025 під час дорожніх випробувань. Незважаючи на те, що кросовер був у камуфляжі, зроблені фото дозволяють отримати уявлення про його дизайн. Автомобіль витриманий у стилі моделі BMW X1, що дебютувала в 2023 році.

BMW X3 модельного ряду 2025 року вперше з'явився на живих фото

За даними Carscoops, конструктори німецького автовиробника оснастили BMW X3 стрілоподібними фарами, яскраво вираженою радіаторною решіткою та новим переднім бампером з широким повітрозабірником. Крім цього, вони змінили двері багажника та рамку кріплення номерного знака, а також зробили задні ліхтарі більш виразними. Логотип BMW став більшим.

У салоні кросовера можна виявити цифрову приладову панель з 12,3″ дисплеєм і медіасистему з 14,9″ екраном. Дизайнери BMW змінили центральний тунель, а також забезпечили його новим контролером iDrive.

BMW X3 модельного ряду 2025 року вперше з'явився на живих фото

Дані про силові установки, на жаль, відсутні. Висока ймовірність того, що одним із базових двигунів стане 2,0-літрова турбована силова установка потужністю 255 к. с. Крім цього, кросовер обов’язково буде випущений німецькою компанією в модифікації гібрида. На європейський авторинок новий BMW X3 поставлятиметься з дизельними двигунами.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.