У новітньому Porsche Macan встановлена ​​китайська батарея CATL

0
47
У новітньому Porsche Macan встановлена ​​китайська батарея CATL

Цього тижня на ринку дебютував перший Porsche Macan із електричною силовою установкою. Вчора стало відомо, що він оснащений акумуляторною тяговою батареєю китайського виробництва. Її ємність становить 100 кВт*год. АКБ для електричних Macan поставлятиметься компанією CATL. Першими про це повідомили журналісти Carnewschina.

У новітньому Porsche Macan встановлена ​​китайська батарея CATL

Власником бренду Porsche є концерн Volkswagen. Таким чином, в установці Macan акумулятора виробництва CATL немає нічого дивного. Такими ж батареями комплектуються всі електрокари лінійки ID.

Тип батареї не названо. Втім, варіантів не дуже багато. Відомо, що в тяговому акумуляторі Macan реалізовано 800-вольтову технологію. Отже, у ньому встановлена ​​батарея Shenhing чи Qilin.

Бренд Porsche представив одразу дві моделі електрокара. Macan 4 отримав 408-сильний двигун. На розгін до 100 км/год він витрачає 5,2 сек. На одному заряді АКБ автомобіль здатний подолати 784 км. Потужність двигуна Macan Turbo становить 639 л. Заявлений запас ходу дорівнює 765 км. На розгін до першої «сотн»і електромобіль витрачає 3,3 сек.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!