Alfa-Romeo показала свій перший серійний електрокар Milano

0
234
Alfa-Romeo показала свій перший серійний електрокросовер Milano

Автовиробник Alfa-Romeo оприлюднив нові подробиці про хід розробки електрокросовера Milano. Він стане першим серійним електромобілем італійського бренду.

З опублікованого компанією повідомлення випливає, що випробування кросовера на полігоні Circuito di Balocco у комуні Балокко наближаються до завершення. На світовому авторинку новинка дебютує 10 квітня.

Alfa-Romeo показала свій перший серійний електрокросовер Milano

Доведення кросовера взяли на себе інженери, які раніше працювали над спортивними автомобілями 4C і 8C, суперкаром 33 Stradale і «зарядженими» модифікаціями Stelvio та Giulia. Перед ними було поставлено завдання зробити електрокросовер найдинамічнішим і керованим у класі.

Alfa-Romeo показала свій перший серійний електрокросовер Milano

Тестовий прототип був показаний італійським автовиробником у маскувальному обклеюванні. Фотографії салону оприлюднені, на жаль, не були. За основу при проектуванні Milano було взято платформу STLA Small. Вона є похідною архітектури CMP, розробленою PSA спільно з Dongfeng до входження до складу концерну Stellantis. Таким чином, Milano є близьким родичем Fiat 600 та Jeep Avenger.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!