Найновіший гібридний Honda Civic вперше з’явився на «живих» фото

0
168
Найновіший гібридний Honda Civic вперше з'явився на

Honda оприлюднила перше «живе» фото новітнього гібридного седана Civic модельного ряду 2025 року. За даними профільного мережевого видання Motor1, він стане доступним для придбання в американських автосалонах влітку поточного року.

На опублікованому японською компанією фотографії можна побачити модифікацію Sport Touring Hybrid. На користь спроможності даного твердження говорить наявність пофарбованих у колір кузова бічних спідниць та шестиспицевих колісних дисків з ромбовидним огранюванням. Від свого попередника автомобіль відрізняється окантовкою навколо фар, низьким повітрозабірником та великою радіаторною решіткою. Зовні новий Civic чимось нагадує BMW 3 Series.

Незначні зміни сталися й у салоні автомобіля. Зокрема, у ньому встановлено медіасистему від Honda Accord. У японській компанії прогнозують, що на новий гібридний седан на північноамериканському ринку припадатиме 40% продажів Civic.

Останнім часом Honda почала активно займатися просуванням гібридних моделей CR-V та Accord. Це пояснюється тим, що минулого року компанії вдалося продати понад 361 тис. гібридних кросоверів CR-V. У результаті ця модель очолила рейтинг найпопулярніших гібридів у США.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!