Новини

Салон нового Toyota Land Cruiser Prado міг виглядати по-воєнному (фото)

Share

Компанія Toyota представила нове покоління позашляховика Land Cruiser Prado, що одержало індекс 250, у серпні цього року. Позашляховик став сучаснішим, технологічнішим і красивішим за свого попередника, але, як з’ясувалося нещодавно, його салон міг виглядати зовсім інакше.

Дослідницький центр дизайну CALTY опублікував зображення інтер’єру нового Land Cruiser 250, який не дійшов до серійного варіанта моделі.


На них показано внутрішнє оздоблення «250-го» з багатофункціональним кермовим колесом, що має фізичні елементи управління всередині, а також аналогову панель приладів з різними датчиками і металевою пластиною, що надає салону позашляховика стиль мілітарі.


По центру передньої панелі дизайнери пропонували розташувати сенсорний мультимедійний екран, під якими знаходилися б два вентиляційні отвори та червоний перемикач з невідомим призначенням.

Ще нижче було виділено блок фізичних кнопок, призначених для управління системою клімат-контролю, а також два підсклянники та селектор трансмісії у вигляді рукоятки. Але головною “фішкою” інтер’єру моделі стало б навіть не все це, а концепція потрійного екрану, розташованого прямо над торпедо.


Монітор зліва повинен був показувати швидкість і відображати «картинку» з обох боків машини, по центру являти собою цифрове дзеркало заднього виду, а екран переднього пасажира – стати багатофункціональним дисплеєм.

Крім того, концепція салону Land Cruiser 250 від «CALTY» виділялася міцними дверними картами з вертикальними поручнями, підлокітниками та органами управління електричними склопідйомниками, а також дзеркалами заднього виду.


Але реалізувати такий цікавий задум у Toyota не наважилися. Керівництво компанії зупинилося на успішнішому з погляду комерційної складової варіанті (на фото вище), який відрізнявся від концепції, запропонованої дизайнерами, як небо та земля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Toyota

Останні записи

Електрокар за 2500 доларів показали наживо (фото)

В Китаї запустили в продаж новий економічний електричний пікап під назвою Kayu GMF. Цей компактний…

19.05.2024

ТОП-5 автомобілів з пробігом, які привозять в Україну зі США

За даними "Укравтопрому", в 2024 році в Україні було зареєстровано 4 майже 3700 старих автомобілів…

19.05.2024

Toyota назвала ціни на новий хетчбек Corolla 2025 року

Японська компанія випустила хетчбек Toyota Corolla в 2025 році, але не змінила ціну на цю…

19.05.2024

Volkswagen приймає замовлення на новий Golf GTI

Новий Volkswagen Golf GTI, крім інновацій, отримав нову інформаційно-розважальну систему, нове програмне забезпечення, новий дизайн.…

19.05.2024

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024