Porsche 918 Spyder продали на аукціоні за рекордні 2 мільйони доларів

0
41

У період з 2013 по 2015 рік компанія Porsche випустила 918 екземплярів флагманського гіперкара 918 Spyder. Останнім ціновим рекордом для цієї моделі була сума майже 2 мільйони доларів, але нещодавно її перебили чи не вдвічі.

На аукціоні “RM Sotheby’s” у штаті Техас “з молотка” пішов гіперкар німецької марки, за який покупець виклав 3 мільйони 930 тисяч доларів. Це стало рекордною сумою за всю історію цієї моделі.


Причина, через яку машину вдалося продати так дорого, полягає в її унікальності. Це єдиний 918 Spyder, в якому представлені індивідуальні опції Porsche Exclusive Manufaktur вартістю 96 тисяч доларів.

Автомобіль пофарбований у білий колір Grand Prix і має шкіряний салон Yachting Blue, їздить на магнієвих колісних дисках, а також укомплектований пакетом Weissach.


Надає руху гіперкар, пробіг якого складає всього 19 кілометрів, 4,6-літровий бензиновий мотор V8, що працює в парі з двома електромоторами.

Віддача силової установки дорівнює 875 кінським силам, що дозволяє машині розганятися з місця до 100 км/год за 2,6-секунди. Максимальна швидкість автомобіля складає 345 кілометрів на годину.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!