Майстерні відмовляються оглядати та ремонтувати Tesla після ДТП: черга розтягнулася на 9 місяців

0
401

ДТП трапляються з усіма автомобілями, і машини Tesla тут не виняток. Як правило, оцінка пошкоджень авторизованими ремонтними майстернями проводиться від кількох днів до тижнів, проте «тесловоди» почали масово скаржитися на те, що не можуть пройти цю процедуру тривалий час. Більше того, черга на неї вишикувалася до наступного літа.

Відразу в парі гілок на форумі Reddit , присвячених автомобілям Tesla, з’явилися гнівні коментарі власників таких машин.

Кожен із них нарікає на те, що не може дочекатися ремонту, оскільки авторизований сервісний центр постійно відкладає оцінку пошкоджень машини.


Ось що пише власник електричного кросовера Model Y:

«Я дуже шкодую про свою покупку. Я потрапив у невелику ДТП на перехресті. Ніхто не постраждав. Але я їхав дуже повільно, машина не зареєструвала аварію і видалила кадри. Найраніша дата оцінки пошкоджень, яку мені назвали, була травень 2024 року».
Інший власник Model Y стверджує, що в серпні його машина перекинулася і єдина ремонтна майстерня, що працює з Tesla у його регіоні, згодна оглянути машину не раніше серпня наступного року.


Цю інформацію підтверджує і ще один «тесловод», який розповів, що чекав на огляд своєї машини після ДТП дев’ять місяців і зрештою її списали в «тотал».

Таким чином, ремонтні майстерні Tesla в США не поспішають оглядати і ремонтувати електромобілі місцевої компанії. З чим це пов’язано – поки що невідомо.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!