Новини

BMW анонсувала безліч новинок у 2024 році

Share

Бренд BMW не може розслабитись ні на хвилину. Конкуренція жорстка, і тому відомий німецький виробник автомобілів преміум-класу має розпочати роботу, щоб продовжувати розширювати та/або оновлювати свій асортимент продукції. 2024 стане ключовим роком для мюнхенської фірми. Рік, у якому відбудеться довгий список презентацій, і деякі з них є дуже очікуваними.

Деталі різних моделей, які будуть представлені наступного року, наразі допрацьовуються. Серед головних новинок BMW на 2024 рік — нові автомобілі та оновлення існуючих. Будуть компакти, седани і, звичайно, позашляховики.

Четверте покоління BMW 1- Series

Ми починаємо огляд найбільш помітних новинок, які BMW представить наступного року, зосередивши увагу на моделі початкового рівня в лінійці BMW 1- Series . Популярний німецький компакт-диск пройде повну реконструкцію в 2024 році. Бренд на повну потужність працює над розробкою четвертого покоління.

Якийсь час тому BMW змінила свої плани і замість запуску рестайлінгу третього покоління вирішила розробити нову модель. Причина в бажанні скоротити відстань, що відокремлює 1-у серію від її основних конкурентів: Mercedes A – Class та  Audi A 3. Автомобіль отримає нову зовнішність, технологічне оснащення та оновлену лінійку двигунів, які відрізнятимуться своєю економічністю. Як і раніше, будуть випускатися передньо- та повнопривідні версії xDrive.

Оновлення BMW 2- Series Gran Coupe

Після запуску нового покоління BMW 2- Series Coupe настав час оновити його найбільш практичну альтернативу. Рестайлінг BMW 2 Series Gran Coupe – це проект, за яким ми дуже уважно стежили в останні місяці. І наступність «прізвища» Gran Coupé у BMW 2- Series має вирішальне значення, пропонуючи альтернативу пропозиціям Audi та Mercedes. Модель представлять навесні 2024 року.

BMW не тільки дебютує із зовнішніми змінами, але й виділяє величезні ресурси на те, щоб зробити 2-Series Gran Coupe більш розкішним, більш цифровим та більш підключеним автомобілем. Механічна пропозиція буде такою ж, як і у BMW X1, тому будуть бензинові та дизельні двигуни. Чотирьохциліндрові блоки, в яких «головним героєм» стане 48-вольтова легка гібридна технологія (MHEV).

Новий BMW X3

Це одна з найпопулярніших моделей BMW, і, логічно, що вона і далі буде доступна на ринку. Однак конкуренція жорстка, і моделі необхідний комплексний перегляд, щоб залишатися одним із еталонів у своїй категорії. Четверте покоління BMW X3 стане дійсністю. Зміна поколінь, як очікується, принесе безліч нових подій.

В останні місяці було помічено різні прототипи нового X3. Він слідуватиме напрямку, заданому в плані дизайну своїм «молодшим братом» BMW X1. Це буде дебют естетики та технологій. Лінійка двигунів нового X3, як і раніше, буде відрізнятися різноманітністю. Він буде продаватися з бензиновими та дизельними двигунами, оснащеними технологією MHEV. Будуть також гібридні і повністю електричні версії.

Рестайлінг BMW 4- Series , включаючи i4

Компанія BMW задіяла всі свої механізми реалізації дуже важливого проекту: повне оновлення 4-Series. На порядку денному рестайлінг кожної з моделей, що входять до цієї родини. BMW 4- Series Coupé, 4-Series Convertible, 4-Series Gran Coupé, M4 та електричний BMW i4 також стануть об’єктом модернізації.

Запуск цього рестайлінгу дозволить цьому поколінню, другому, мати оновлений імідж, розширене технологічне оснащення і двигуни, налаштовані відповідним чином для зниження витрати палива та викидів.

Новий BMW 5-Series Touring та  електричного i5 Touring

Після запуску восьмого покоління BMW 5- Series у кузові седан настала черга сімейного варіанту моделі. Новий BMW 5- Series Touring буде представлений в 2024 році і залишиться в портфоліо через велику популярність, якою користується. Розробка нового покоління 5-Series Touring підходить до завершального етапу.

Нова 5- Series Touring буде використовувати всі технічні досягнення, представлені в новому седані 5- Series . Він буде доступний разом із різноманітним вибором електрифікованої механіки. Крім того, вперше в історії на сцені з’явиться BMW i5 Touring, повністю електричний варіант.

БМВ М

Зрештою, що не менш важливо, ми розповімо про новинки, які BMW M готує до 2024 року. Спортивний підрозділ бренду працює над кількома проектами, і значна частина з них буде представлена ​​цього року, що ми скоро привітаємо. Ми станемо свідками запуску кількох моделей CS і якщо цього буде недостатньо, нового покоління спортивного седана.

Будуть дві моделі M із ініціалами CS: новий BMW M2 CS та новий BMW M3 Touring CS. M2 CS буде оснащений 3,0-літровим шестициліндровим двигуном потужністю близько 500 л. Що стосується M3 Touring CS, то їхня орієнтовна потужність складе 525 к.с. Обидві моделі будуть оснащені автоматичною коробкою передач та системою повного приводу MxDrive. У 2024 році ми також познайомимося з новим поколінням BMW M5 – плагін-гібридною моделлю потужністю понад 650 к.с. та запасом ходу на електротязі близько 80 км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: BMW

Останні записи

Нова Toyota RAV4 (2025): що про неї відомо

Через шість років після запуску поточного покоління знаменитого японського кросовера RAV4 компанія Toyota готова провести…

07.10.2024

Експерти пояснили, чому не варто ігнорувати воду у вихлопній трубі автомобіля

У холодну пору року нерідко можна помітити, як із вихлопних труб автомобілів тече вода або…

07.10.2024

Визначено найпопулярніший автомобіль Європи: хто лідирує у продажах

Серпень 2024 року став важливим етапом для хетчбека Dacia Sandero, який знову посів перше місце…

07.10.2024

Нова версія Audi A7 вперше буде представлена ​​у новому типі кузова

Незважаючи на нову назву, наступний Audi A7 продовжить конкурувати із традиційними конкурентами поточного A6, такими…

07.10.2024

На тизері показали новий Jeep Compass 2025 з повним приводом

Автомобільний гігант Stellantis представив перший тизер повністю оновленого кросовера Jeep Compass 2025, натякаючи на різноманітність…

07.10.2024

Nissan Leaf відкликають через можливу небезпеку загоряння

Десятки тисяч машин Nissan Leaf потрапили під відгук з міркувань безпеки. Автовиробник стверджує, що високовольтна…

07.10.2024