Volkswagen вимушено йде на спрощення розробки нових авто

0
204

Німецький автовиробник Volkswagen оголосив про план скорочення витрат на 10 мільярдів євро, про який було оголошено наприкінці минулого місяця. Томас Шефер, керівник підрозділу легкових автомобілів Volkswagen, заявив, що Volkswagen більше не є конкурентоспроможним у своєму нинішньому вигляді.

Найбільші скорочення витрат у Volkswagen відбудуться за рахунок масових звільнень у відділі кадрів та адміністративному відділі: будуть звільнені всі працівники 1967 року народження і старші, а також інваліди, які народилися після 1968 року. Буде звільнено п’яту частину адміністративного персоналу. Компанії на невизначений термін буде заборонено пропонувати нові постійні трудові контракти.

Програма розробки нових автомобілів буде значно скорочена. Її тривалість буде обмежена з нинішнього максимуму в 50 місяців до 36 місяців. Кількість прототипів у програмі випробувань зменшиться вдвічі, будуть переглянуті методи закупівель, зменшиться трудомісткість виробничого процесу та скоротяться гарантійні зобов’язання на автомобілі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!