Renault випустила 4 мільйони екземплярів Kangoo у Франції

0
141

Фургон Renault Kangoo, який мав надзвичайно практичні пасажирські версії в різних комплектаціях, був представлений у 1997 року, через рік після появи на ринку під назвою, також збирався в Мобежі, Франція, в Аргентині, Марокко та Малайзії. KubistarNissan першого покоління, до якого також входив перелікований варіант Kangoo. Citroën Berlingo та його брата-близнюка Peugeot Partner

Ідеально підходить як для сімейного використання, так і для пасажирських перевезень, Kangoo забезпечує дуже комфортну їзду завдяки незалежним модульним сидінням і знаменитому внутрішньому простору. У подовженій версії Grand Kangoo сім справжніх модульних сидінь допускають не менше 1024 різних конфігурацій.

Сьогодні новий Kangoo сходить з конвеєра кожні 90 секунд. У 2002 році у Франції народився мільйонний Kangoo, через 5 років тираж вже склав 2 млн примірників, а нещодавно завод у Франції зміг похвалитися тим, що на його території був побудований чотиримільйонний Kangoo поточного третього покоління. 14 грудня 2023 року Renault подарувала ключі від «ювілейного» автомобіля компанії La Poste, історичному клієнту бренду.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!