Головна Новини Lincoln Aviator і Ford Explorer втратили гібридні двигуни

Lincoln Aviator і Ford Explorer втратили гібридні двигуни

0
66

Lincoln Aviator 2024 року не буде доступний з гібридною силовою установкою, що підключається – Lincoln відмовився від бензиново-електричного варіанту, щоб зосередитися на більш популярних версіях позашляховика, і він вносить кілька невеликих змін в новому модельному році.

“Враховуючи терміни, Aviator 2024 року буде випущений обмеженим тиражем, і тому ми зосередимося на нашій найпопулярнішій пропозиції”, – повідомив представник марки.

Тим часом Aviator увійде в 2024 модельний рік з 3,0-літровим V6 з подвійним турбонаддувом як єдиний варіант двигуна. Шестициліндровий двигун розвиває 400 кінських сил потужності, що передаються на задні колеса через 10-ступінчасту автоматичну коробку передач.

Відмова від гібридної системи означає, що покупці тепер мають три комплектації на вибір. Раніше називалася Standard, комплектація початкового рівня була перейменована на Premiere. Середня Reserve та топова Black Label зберігаються. Ціни починаються від 53 340 доларів США без урахування пункту призначення.

Материнська компанія Lincoln Ford також відмовляється від гібридної системи у Explorer для масового ринку. Але поліцейська версія позашляховика доступна лише як гібрида.

«Щоб задовольнити високий попит, що зберігається, на гібрид Ford Police Interceptor Utility та інші гібридні автомобілі Ford, Explorer 2024 модельного року пропонуватиметься тільки з економічним 2,3-літровим чотирициліндровим двигуном Ecoboost і 3,0-літровим EcoBoost V6. На ці два двигуни припадає більшість продажів Explorer», — підтвердив представник американської марки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.