Новини

Корейці показали новий міський кросовер із квазівінтажним салоном

Share

Hyundai Kona – це сила, з якою потрібно зважати на сегмент малолітражних кросоверів. Завдяки безпрецедентному вибору між бензиновими, гібридними та електричними версіями Kona задає основу для того, як повинен пропонуватися кожен автомобіль у своєму ринковому сегменті. Керуючись духом інновацій Hyundai виступив на виставці SEMA 2023, щоб поділитися з нами концептом Kona Jayde. Можна впевнено сказати, що він використовує форм-фактор Kona другого покоління і робить його особливим.

Цільова аудиторія Kona Jayde Concept орієнтована безпосередньо на молодих городян, які цінують відмінний автомобіль для пригод так само, як чудова якість складання, характер, литі колеса HRE 520M і видатний багажник Thule Pulse Alpine на даху.

Завдяки багажнику для велосипедів Thule Epos та оригінальному зчіпному пристрої Hyundai, цей автомобіль підійде як для поїздок лісовими велосипедними маршрутами за кілька кілометрів від центру міста, так і для поїздок в офіс щодня. З комплектом шин Michelin Power Gravel Kona Jayde міг би проїхати тією ж велосипедною стежкою, за умови, що ця стежка досить широка. Хоча це, як і раніше, лише Kona, не можна не думати, що такого разючого поєднання фарби, коліс і шин достатньо, щоб змусити людей повернути голови, куди б не приїхав Kona Jayde.

Однак зовнішній вигляд Kona Jayde був лише попередником того, що пропонує його інтер’єр. З ковшеподібними сидіннями Recaro Sportster з квазівінтажним, але нескінченно вишуканим фланелевим візерунком, Kona Jayde, ймовірно, так само прекрасний як для того, щоб сидіти всередині, так і для того, щоб заглядати в нього з вулиці. Інші елементи інтер’єру, такі як накладки на пороги, килимове покриття та двосторонній вантажний піддон завершують дизайн інтер’єру. Завдяки безлічі доступних аксесуарів, таких як зарядний адаптер постійного струму в змінний струм 200В, достатньо технологій, щоб задовольнити будь-якого покупця.

Концепт Kona Jayde виглядає так завдяки співпраці Hyundai з офіційним постачальником запчастин та аксесуарів Mobis. Можна з упевненістю сказати, що якщо якийсь серійний Kona виглядатиме так привабливо, і без того високий суспільний інтерес до дизайну може бути піднятий на новий рівень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Honda інвестує 61 мільярд євро у розвиток електромобілів

Honda зобов'язується прискорити свій перехід на ринок електромобілів. Компанія оголосила про значні інвестиції у розмірі…

20.05.2024

Підтверджено гібридний двигун V8 для наступника Lamborghini Huracan

Lamborghini підтвердила, що наступник Huracan отримає новий 4,0-літровий V8 з двома турбінами та 10 000…

20.05.2024

Ford планує зробити свої автомобілі легшими

З роками люди схильні набирати вагу, і те саме відбувається в автомобільній індустрії, де машини…

20.05.2024

Автоексперт розповів чому не завжди можна економити на паливі

Вже з червня в Україні почне функціонувати централізована електронна система - Реєстр військовозобов'язаних "Оберіг" –…

20.05.2024

Гібридний Hyundai Santa Fe 2024 року надійде у продаж за ціною близько 37 тис. доларів

В Австралії стартували продажі гібридного Hyundai Santa Fe 2024 року з ціною від 37 213 доларів.…

20.05.2024

Автоексперт розповів чому не завжди можна економити на паливі

Скотті Кілмер, Американський Автомеханік з 56-річним стажем, розповів про економію автомобілістів на паливі. У зв'язку…

20.05.2024